Darrera sessió abans de rebre a la Juventus

Darrera sessió abans de rebre a la Juventus

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dimarts per acabar de preparar el partit de tornada de quarts de final de la Lliga de Campions davant el conjunt italià

Tot a punt per a la Lliga de Campions. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest dimarts al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el partit de tornada dels quarts de final de la Champions davant la Juventus (20.45 hores). Una sessió on també hi ha estat present el jugador del filial Carles Aleñá.

Els blaugrana tindran el repte d’intentar remuntar el resultat del partit d’anada, igual que ja va ocorre en els vuitens de final contra el PSG. El 3-0 a Torí provoca que de nou els homes de Luis Enrique intentin capgirar el marcador, juntament amb el suport incondicional de l’afició blaugrana, que acompanyarà a l’equip amb un espectacular mosaic des de les grades del Camp Nou.

A més, cal recordar que aquesta temporada, el FC Barcelona a la Lliga de Campions i al Camp Nou està intractable. En els quatre partits disputats, 21 gols a favor i només 1 en contra (7-0 contra el Celtic, 4-0 davant el Manchester City, 4-0 amb el Borussia Mönchengladbach i 6-1 al PSG). Tots quatre resultats servirien per passar a les semifinals. De fet, els blaugrana ja saben el que és remuntar davant d’Allegri al Camp Nou, amb un 4-0 al Milan a la temporada 2012/13. Sens dubte, un altre gran repte per un equip que vol continuar fent història. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut