Darrera sessió abans de rebre l’Athletic

Darrera sessió abans de rebre l’Athletic

Els disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva per acabar de preparar el duel de Lliga davant els bascos

El FC Barcelona ja és a punt per rebre l’Athletic Club de Bilbao. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp número 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per acabar de preparar el duel corresponent a la jornada 21 de Lliga. Com a novetat, hem pogut veure sobre la gespa Sergio Busquets i Lucas Digne, a més d’Andrés Iniesta, que ja va entrenar també ahir amb l’equip.

El conjunt de Luis Enrique arriba després d’aconseguir una important victòria dimecres passat al Calderón a l’anada de les semifinals de la Copa del Rei (1-2) i intentarà vèncer els bascos per pressionar el líder de la classificació.

Un duel davant l’Athletic Club que serà el tercer que disputen els d’Ernesto Valverde i els de Luis Enrique el 2017. Els dos enfrontaments anteriors van ser al gener, als vuitens de final de la Copa del Rei, amb triomf basc a San Mamés (2-1) i victòria blaugrana al Camp Nou (3-1). A més, l’enfrontament serà el primer partit de la segona volta de la Lliga que es disputarà a l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut