La llista per viatjar a Madrid

La llista per viatjar a Madrid

Luis Enrique, que no pot comptar amb el sancionat Neymar Jr ni els lesionats Rafinha i Aleix Vidal – viatja a Madrid- i Mathieu, tampoc ho farà amb Masip per decisió tècnica; Aleñá del filial completa la convocatòria

El FC Barcelona afronta aquest diumenge un dels partits més esperats de la temporada: el Clàssic de la Lliga. Els blaugranes viatgen a Madrid amb l’obligació de guanyar per assaltar el liderat i encarar la recta final del campionat domèstic des de la primera plaça. Aquest diumenge al matí, i abans de viatjar a Madrid, el tècnic Luis Enrique Martínez ha fet pública la llista dels 18 convocats.

Per a aquest partit el preparador blaugrana no podrà comptar amb el sancionat Neymar Jr, jugador que el FC Barcelona ha decidit no convocar per la falta de buit legal davant la falta de resposta del TAD. A banda del brasiler, Luis Enrique tampoc podrà comptar amb els lesionats de llarga durada de Rafinha i Aleix Vidal, tot i que el lateral blaugrana viatjarà a Madrid amb l’expedició. Mathieu s’ha afegit a la llista de baixes després de tenir molèsties al tendó d’Aquil·les del peu dret. La seva evolució marcarà la disponibilitat per als propers partits. Qui sí que ha rebut l’alta mèdica ha estat Arda Turan. Masip, per decisió tècnica, n’ha quedat al marge, mentre que Carles Aleñá del filial completa la llista dels 19 futbolistes que aniran al Santiago Bernabéu.

D’aquesta manera, aquesta és la convocatòria completa per viatjar a Madrid: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal – viatja amb l’expedició- Umtiti i Aleñá (28).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut