Javier Mascherano torna a la convocatòria per a la Copa

Javier Mascherano torna a la convocatòria per a la Copa

L’argentí, que entra en el lloc del lesionat Sergio Busquets, és la novetat de la llista, juntament amb Masip, per rebre la Reial Societat a la Copa del Rei

El Barça rep aquest dijous la Reial Societat en el duel de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. De cara a aquest partit, en què el Barça ha de certificar l’accés per a les semifinals després de la victòria a l’anada a Anoeta (0-1), Luis Enrique ha donat una convocatòria de 18 jugadors condicionada per les baixes. I és que el tècnic no podrà comptar amb els lesionats Sergio, Iniesta i Rafinha. Tots tres, juntament amb Ter Stegen per decisió técnica, han quedat fora de la convocatòria.

Les novetats a la llista del tècnic blaugrana són Javier Mascherano i Jordi Masip. L’argentí torna a la convocatòria després de la sanció per acumulació de targetes que va complir a la Lliga contra l’Eibar. El porter sabadellenc és l’altra novetat en el lloc de Ter Stegen.

Així doncs, la llista de convocats per al partit d'aquest dijous (21.15 hores, beIN LaLiga) la formen Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut