fcb.portal.reset.password

 

Coincidint amb el dia de Sant Valentí, el 14 de febrer se celebra el partit d’anada de vuitens de final de Champions entre el París Saint-Germain i el FC Barcelona a l’estadi de l’equip francès, el Parc des Prínceps. Aquesta casualitat ha fet que els dos clubs hagin decidit unir-se per l’amor al futbol, ja que, a més de jugar el dia dels enamorats, ho fan a la capital europea coneguda per ser una de les ciutats més romàntiques del món.

La campanya va adreçada a totes aquelles parelles que hi participin donant el seu suport a un dels dos equips. Hi haurà dos sortejos, un entre les parelles que fan costat al FC Barcelona i un altre entre les que en fan al PSG. El premi, en ambdós casos, és de dues entrades dobles per assistir amb la parella als partits d’anada i tornada de la competició europea.

La idea és que, en el partit d’anada, la parella guanyadora del PSG faci d’amfitriona de la parella guanyadora del FC Barcelona en un tour per la ciutat de París abans de celebrar-se la competició. En el partit de tornada, que es disputarà el dia 8 de març al Camp Nou, els papers s’intercanvien i serà la parella blaugrana la que farà de mestra de cerimònies acompanyant la parella francesa en una visita pels llocs més emblemàtics de la Ciutat Comtal.

El premi per parella inclou:

  • Bitllets d’avió d’anada i tornada.
  • Dues entrades dobles per assistir als partits de vuitens de final de Champions de la temporada 2016/2017 entre el FC Barcelona i el París Saint-Germain.
  • Dietes (dinar i sopar dels dies 14/02 i 08/03).
  • Despeses de transport per als trajectes entre l’aeroport i l'estadi.

El sorteig tindrà lloc el 9 de febrer davant de notari, i aquell mateix dia el FC Barcelona i el París Saint-Germain es posaran en contacte amb les parelles agraciades per gestionar el premi. Posteriorment, els guanyadors seran anunciats a través dels diferents canals de comunicació propis dels clubs de futbol.

No perdis l’oportunitat de vibrar i emocionar-te com mai en aquests partits decisius junt amb la teva parella. Participa-hi i comparteix #SantValentíFCB
Tornar a dalt