Cavani dóna la victòria al PSG (1-0)

Els d’Unai Emery han hagut d’esperar als últims minuts per decidir el partit gràcies a un penal transformat pel davanter uruguaià

El PSG ha superat al Nancy (1-0) en el partit corresponent a la 28a jornada de Lliga, disputat al Parc dels Prínceps. El tècnic espanyol, Unai Emery, ha donat descans a alguns homes habituals, com Rabiot, Marquinhos, Di María i Motta.

Els parisencs ha tingut moltes dificultats per trencar les dues línies defensives de cinc jugadors que ha plantejat l’equip rival. Les jugades a pilota aturada i alguna acció individual han estat les úniques maneres de crear perill per part dels parisencs. Tot i que la primera ocasió de gol ha arribat per part visitant, el PSG no es volia deixar sorprendre. Lucas Moura, amb pinzellades de qualitat, i Javier Pastore, aprofitant el seu potent xut, han posat a prova els reflexos del porter rival. A les acaballes de la primera meitat, Edinson Cavani ha volgut imposar la seva llei, però no ha pogut culminar amb èxit una gran passada de Pastore.

A la represa els homes d’Emery tenien clar que volien resoldre el partit com més aviat millor. Gonçalo Guedes –després d’una excel·lent jugada individual– ha teledirigit una centrada perquè Cavani la rematés, però aquest no ha estat encertat de cara a porteria. El Nancy s’ha limitat a esperar un error dels locals per sortir al contraatac. Aquesta ocasió ha arribat al minut 75, quan Busin ha culminat una contra, però el xut s’ha estavellat contra el pal en dues ocasions. Tot i això, Cavani ha acabat donant la victòria al PSG gràcies a un gol de penal al minut 80, després que Aurier rebés falta dins l’àrea.

El conjunt d’Unai Emery, campió de les últimes quatre edicions de la Ligue 1, encara la recta final el campionat de Lliga amb l’objectiu de superar l’actual líder, l’AS Mònaco. Amb aquesta victòria, el conjunt francès encadena una ratxa de vuit victòries i dos empats.