Bordas i Sanllehí donaran suport a Neymar Jr i Rafinha a la final olímpica

Bordas i Sanllehí donaran suport a Neymar Jr i Rafinha a la final olímpica

El FC Barcelona, que ha aportat 22 representants als Jocs Olímpics de Rio, té un total de deu esportistes amb opció de medalla

En representació del FC Barcelona, Javier Bordas, directiu responsable del primer equip de futbol, i Raül Sanllehí, director de l’Àrea de Futbol del Club, seran demà a la final olímpica que disputaran, a l’estadi de Maracanà, les seleccions de futbol del Brasil i d’Alemanya. Bordas i Sanllehí faran costat a Neymar Jr i Rafinha, els dos blaugranes que jugaran la final olímpica amb la selecció del Brasil.

El FC Barcelona, que ha aportat 22 representants als Jocs Olímpics de Rio, també té esportistes, amb opció de medalla, presents a altres disciplines.

Andressa Alves, en futbol femení, competirà aquesta tarda pel bronze, amb la selecció del Brasil, que s’enfronta a la del Canadà.

Juan Carlos Navarro i Víctor Claver disputaran aquest vespre la semifinal olímpica de bàsquet contra els EUA.

En handbol, Cedric Sorhaindo i Timothy N’Guessan, juguen avui, amb França, la semifinal olímpica contra la selecció d’Alemanya.

En la segona semifinal, la selecció de Dinamarca, en què juguen els blaugranes Jesper Noddesbo i Lasse Andersson, s’enfrontarà aquesta matinada a la de Polònia, on hi ha el també blaugrana Kamil Syprzak.

En els Jocs Paralímpics participarà el blaugrana Xavi Porras, en la disciplina de salt de llargada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut