Alba, Piqué, Sergi Roberto, Busquets i Iniesta, a la llista de Lopetegui

Alba, Piqué, Sergi Roberto, Busquets i Iniesta, a la llista de Lopetegui

A més dels cinc culers convocats amb Espanya, Denis Suárez ha estat convocat amb la selecció espanyola sub-21, Umtiti i Digne, amb França, i Ter Stegen, amb Alemanya

Aquest divendres s’ha donat a conèixer la llista de jugadors escollits pel seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, per jugar davant Colòmbia i Macedònia –aquest darrer partit, classificatori per al Mundial de Rússia 2018. Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergi Roberto, Sergio Busquets i Andrés Iniesta han estat els blaugranes escollits per a la doble cita del combinat nacional. El partit amb Colòmbia, de caràcter amistós, tindrà lloc el 7 de juny a la Condomina de Múrcia a les 21.30 hores, mentre que l’enfrontament davant Macedònia es disputarà a Skopje l’11 de juny a les 20.45 hores.

Instants després, Albert Celades ha anomenat els jugadors espanyols que disputaran l’Europeu Sub-21 que es jugarà aquest estiu a Polònia. Denis Suárez, habitual a les convocatòries del seleccionador espanyol, hi ha estat inclòs després d’haver tingut un paper fonamental per a la classificació durant la fase prèvia.

D’altra banda, aquesta setmana el seleccionador alemany, Joachim Low, també ha fet saber els jugadors que disputaran la Copa Confederacions de Rússia. Ter Stegen serà el representant blaugrana dins la llista d’una competició que tindrà lloc entre el 17 de juny i el 2 de juliol. Alemanya debutarà davant Austràlia el dia 19 i s’enfrontarà, també, a Xile i el Camerun dins el seu grup.

Umtiti i Digne també han entrat dins la llista francesa de Didier Deschamps: els defenses blaugrana es veuran les cares amb el Paraguai –a Rennes, el dia 2–, Suècia –a Estocolm, el dia 9– i Anglaterra –a Saint Denis, el dia 13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut