El Bayern de Munic i el Bayer Leverkusen, primers possibles rivals als vuitens

El Bayern de Munic i el Bayer Leverkusen, primers possibles rivals als vuitens

Un total de 12 equips ja han certificat el pas a vuitens, en què els dos conjunts alemanys són, de moment, els possibles rivals del Barça

El FC Barcelona va certificar al Celtic Park el seu pas als vuitens de final de la Lliga de Campions per 13è any consecutiu i, a més, ho ha fet com a primer, tot i que encara falta una jornada. Però els culers no són els únics classificats per a la ronda següent. Un total de 12 equips estaran ja, amb tota seguretat, al proper sorteig de la UEFA.

Juntament amb el Barça, el Leicester, l’Atlètic de Madrid i el Mònaco han assegurat el seu pas com a primers de grup, mentre que el Manchester City, el Bayern de Munic i el Bayer Leverkusen seran segons, passi el que passi a la darrera jornada. El conjunt anglès, com que forma part del mateix grup que els blaugranes, no podrà enfrontar-se amb ells als vuitens, i és per això que Bayern i Bayer són, actualment, els dos únics rivals possibles del FC Barcelona a la ronda següent. A més, també estan classificats però amb possibilitat de ser primers o segons el Borussia Dortmund, el Reial Madrid, l’Arsenal, el PSG i la Juventus.

A continuació, repassem altres dades que ens deixa la victòria del Barça a Celtic Park:

  • El primer gol de Messi al Celtic Park és el gol número 400 de l’era Luis Enrique en els 141 partits oficials (2,84 gols per partit). En total, 401 gols des que l’asturià està a la banqueta culer. A més, gràcies al seu doblet, l’argentí suma 100 gols en competicions internacionals amb el FC Barcelona.
  • Ivan Rakitic i Neymar Jr, que van veure la groga davant el Celtic, es perdran el duel davant el Borussia Mönchengladbach, corresponent a la sisena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, per acumulació de targetes.
  • Leo Messi, que suma 18 gols en 15 partits oficials amb el Barça aquesta temporada, es va moure per tot el camp i va fer un total de 59 passades bones.
  • Sergio Busquets va ser qui més pilotes va recuperar davant el Celtic, amb un total de 10.
  • Leo Messi ha xutat entre pals 10 vegades en l’actual Lliga de Campions, amb un total de 9 gols. A més, l’argentí ha estat nominat per la UEFA a ‘Jugador de la Jornada’ de la Champions.
  • Neymar Jr va acabar a Celtic Park la ratxa de 14 partits seguits jugant els 90 minuts. El brasiler ho havia jugat absolutament tot des que va tornar dels Jocs i en el seu 15è partit va disputar 77 minuts, i va ser substituït per Arda Turan. Així doncs, Mascherano es converteix en el membre del primer equip que acumula més partits complets seguits, i és que l’argentí ha disputat els 90 minuts dels darrers 8 partits del FC Barcelona.  
  • Marlon Santos es va convertir a Glasgow en l’onzè debutant de Luis Enrique. El central brasiler va entrar substituint Gerard Piqué al minut 72 de partit i es va mostrar molt segur en defensa.
  • Neymar Jr, que va assistir Messi en el primer gol, es manté com a màxim assistent de la Lliga de Campions amb un total de 7 assistències. 
  • Leo Messi, en quatre partits, ha marcat més gols en aquesta Champions (9) que 20 dels 32 equips que la disputen i està empatat amb altres 5.
  • El Barça és l’equip amb més victòries a domicili a la Lliga de Campions amb un total de 48 triomfs. A més, és l’equip que més vegades ha estat campió de grup de la fase de grups, amb un total de 18. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut