Arda Turan, doblet per començar

Arda Turan, doblet per començar

El jugador turc, que ha jugat de titular els dos partits contra el Sevilla, ha estat un dels artífexs del títol de la Supercopa d’Espanya, amb dos gols al Camp Nou i una molt bona actuació

Aquestes han estat les dades més destacades del Barça-Sevilla, en què els blaugrana han aconseguit aixecar la seva 12a Supercopa d’Espanya, després de sentenciar el 0-2 del Sánchez Pizjuán amb dos gols d’Arda Turan i una diana de Leo Messi.

- Després d’haver pogut fer la seva primera pretemporada sencera, Arda Turan es troba en un moment òptim. El turc, que ha fet un doblet en el seu primer partit oficial al Camp Nou de la temporada 2016/17, ha estat un dels protagonistes més destacats. Ha avançat el Barça a la primera meitat i ha sentenciat la Supercopa just després del descans, amb un autèntic golàs.  

- Amb les dues dianes d’aquest partit, Arda Turan ja ha fet els mateixos gols que va aconseguir la temporada anterior. El turc no marcava un doblet en partit oficial des del 26 de gener de 2014, contra el Rayo, quan vestia la samarreta del Atlètic de Madrid.

- Leo Messi ha tornat a ser dels millors. Ha fet el tercer i definitiu gol de la nit, el que ha tancat la Supercopa. Una diana que ha estat la número 100 en l’era Luis Enrique. A més, l’ha fet contra una de les seves víctimes preferides, el Sevilla. I és que, en 28 partit contra els andalusos, l’argentí ha fet 26 gols i 9 assistències.

- El gol de Messi ha estat el 12è que fa a la Supercopa d’Espanya. L’argentí és el màxim golejador del torneig.

- Claudio Bravo també ha estat protagonista, ja que ha aturat un penal d’Iborra al minut 31. El xilè, amb aquesta acció, s’ha convertit en el segon porter de la història en aturar un penal a la Supercopa. El primer, i únic fins aquesta nit, va ser Arconada, l’any 1982.

- 31-0 és el balanç golejador del FC Barcelona en els darrers vuit partits oficials. Perquè els blaugrana, que ja van acabar el curs passat de forma excel·lent, continuen molt ferms i sòlids, tant en defensa com en atac. Els de Luis Enrique, amb els 90 minuts d’aquest partit, ja porta un total de 740 minuts consecutius invicte.

- André Gomes, adaptat. Sembla que porti anys jugant amb estil Barça. El portuguès ha estat titular, juntament amb Umtiti, Digne i Denis Suárez –els quatre fitxatges del Barça- i ha fet un gran partit de combinació i entesa amb els seus companys. De fet, juntament amb Umtiti, ha estat el jugador amb un número major de passades bones, amb un total de 78.

- Umtiti ha actuat com a central en el lloc de Gerard Piqué i ha exhibit la seva capacitat tècnica, el seu caràcter i la seva valentia, malgrat cometre el penal que no ha aconseguit transformar Iborra. Ha dominat a la perfecció la seva zona d’actuació.

- l Luis Enrique aconsegueix el títol que no tenia. La temporada passada, contra l’Athletic Club, no el va poder guanyar, però aquesta temporada la Supercopa no s’ha escapat. Luis Enrique ha guanyat 8 dels 10 títols que ha disputat.

- Amb aquest resultat global (5-0), el FC Barcelona es converteix en l’equip guanyador que aconsegueix el major resultat en tota la història de la Supercopa d’Espanya

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut