Andrés Iniesta: “Tenim plantilla per lluitar per tot”

Andrés Iniesta: “Tenim plantilla per lluitar per tot”

El capità del Barça espera que el 2017 sigui un gran any i l’equip pugui conquerir tots els objectius

El primer equip ha tornat aquest divendres a la feina després de les vacances nadalenques. Un entrenament que ha servit per començar a preparar el primer duel del 2017 contra l’Athletic Club. Les sensacions al vestidor són bones i així ho ha expressat Andrés Iniesta que ha reconegut que l’equip “té una plantilla per lluitar per tot”. El capità del Barça durant un acte ha explicat que “espera un gran 2017”. I ha afegit: “Desitjo que ens respectin les lesions, que tinguem salud i que puguem seguir gaudint del futbol per aconseguir els objectius que tota la nostra gent vol celebrar amb nosaltres”.

En aquest sentit, Iniesta ha asseverat que “tornar a guanyar la Champions seria increïble pel què significa, però també guanyar la tercera Lliga consecutiva i la Copa del Rei”. “Estem a un club que se’ns exigeix moltíssim i lluitarem per tots els títols”, ha reconegut. El calendari de partits serà exigent en aquest inici d’any i Iniesta no ho ha passat per alt: “El gener i febrer sempre solen ser mesos durs i ens hem de cuidar al màxim per seguir competint”.

"La meva il·lusió és la de quedar-me al Barça"

Pel que fa a l’eliminatòria de Copa davant l’Athletic Club, el migcampista manxec ha explicat que “ens exigirà al màxim, el coneixem d’altres anys en eliminatòries i ens hem de preparar per això”. Qüestionat per la seva renovació, Iniesta ha expressat el seu desig per continuar al Club: “La meva il·lusió és la de quedar-me al Barça. Si el meu rendiment segueix sent òptim, no hi hauria d’haver cap problema”.

Finalment i seguint amb les renovacions, Iniesta s’ha referit a les continuïtats de Messi i Luis Enrique. Sobre el crac argentí, a qui ha definit com “un jugador únic”, desitja que “segueixi al Barça, pel bé del Club i de l’equip, perquè és una peça imprescindible per lluitar per tots els títols i espero que estigui molts anys aquí”. I sobre el tècnic asturià, Iniesta ha declarat que el veu molt motivat i ha assegurat que estaria encantat que segueixi: “Estem fent les coses molt bé amb ell durant aquest temps i tan de bo tingui aquesta força i motivació per seguir”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut