fcb.portal.reset.password

Iniesta, amb el premi Reina Sofia | ÁLEX CAPARRÓS - FCB

Ja es coneixia que havia guanyat el premi, però ha estat aquest dilluns quan Andrés Iniesta ha recollit el Premi Reina Sofia, en la cerimònia d’entrega dels Premios Nacionales del Deporte 2015. El capità del Barça ha viatjat a Madrid per participar en la gala acompanyat del vicepresident Carles Vilarrubí i el directiu Javier Bordas, així com del director d’esports professionals Albert Soler. El migcampista, que també ha estat acompanyat del seu representant, Ramon Sostres, ha declarat estar “molt content, satisfet i agraït per aquest reconeixement tan especial”. A més, ha afegit: "Tot és important a la vida. Un sempre intenta fer les coses bé per despertar coses positives en la gent".

Malgrat que aquest migdia ha rebut el premi al Palacio Real de El Pardo, va ser al mes d’octubre passat quan el Consell Superior d’Esports, presidit per Óscar Graefenhain, va fer públic el premi a Andrés Iniesta en aquests Premios Nacionales del Deporte 2015 pel seu bon comportament, valors i el seu joc net en la pràctica de l’esport. I és que el migcampista és un exemple per a tots els joves del futbol formatiu, tant al terreny de joc com també personalment.

Elogis cap a Iniesta

Un dels representats del Club en aquest acte ha estat el vicepresident Carles Vilarrubí, que ha assegurat que, “com a institució, és un plaer haver estat aquí i que l’Andrés revés aquest guardó”. “És un premi especial, perquè el Reina Sofía és el reconeixement més fort al joc net. Tenim jugadors excel·lents, però a més, en aquest cas, s’han premiat els seus valors i la seva noblesa", ha sentenciat. El president del Club, Josep Maria Bartomeu, també ha elogiat Iniesta i l'ha felicitat pel premi

En l’acte d’entrega, Iniesta ha rebut el guardó de la mà de la mateixa reina Sofia, en una gala en què també han participat l’atleta Ruth Beitia, guardonada amb el Premi Reina Letizia a l’esportista femenina més destacada; el seleccionador espanyol de bàsquet Sergio Scariolo, que ha recollit la Copa Barón de Güell en representació de la selecció espanyola, que va guanyar una medalla a l’Eurobasket 2015; i l’entrenador del Sevilla Jorge Sampaoli, premiat amb el trofeu Comunidad Iberoamericana. Precisament Sampaoli ha valorat la importància d’Iniesta en el món del futbol i ha catalogat el migcampista com “un emblema per a tothom, l’exemple de l’esportista ideal que té el premi més que merescut”.

.

Pots consultar totes les notícies d'Andrés Iniesta en el seu especial, amb tota la informació que cal conèixer sobre el capità blaugrana
Tornar a dalt