Andrés Iniesta: “Ens queda un títol per marxar amb les millors sensacions possibles”

Andrés Iniesta: “Ens queda un títol per marxar amb les millors sensacions possibles”

El capità del FC Barcelona ha admès que la victòria contra l’Eibar ha estat “agredolça” i ja pensa en la final de la Copa del Rei contra l’Alabès

El capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, ha atès els mitjans de comunicació després de la victòria dels blaugranes contra l’Eibar al Camp Nou (4-2). Un triomf que ha vingut després d’una gran remuntada, però que ha estat insuficient per guanyar el títol de Lliga. Per a Iniesta, aquesta ha estat una “victòria agredolça”. “Hem complert amb haver de guanyar els partits que quedaven, però hi ha hagut un rival que ha estat una mica millor i és el just guanyador. No dependre de tu mateix és un gran hàndicap”, ha afirmat.

El jugador manxec ha explicat que l’equip ho ha intentat, “fins i tot quan perdíem per 0-2 amb l’Eibar”, però ha lamentat: “No hem acabat de trobar la regularitat que es requereix per guanyar la Lliga”. Tot i això, el migcampista ja pensa en el proper repte, la final de Copa del Rei contra l’Alabès: “No podem pensar en una altra cosa que no sigui acabar la temporada de la millor manera possible”.

Iniesta també ha tingut paraules per al seu entrenador, Luis Enrique Martínez, que aquest diumenge ha dirigit el seu últim partit al Camp Nou: “Tots estem agraïts per aquests tres anys. Ens queda un títol per marxar amb les millors sensacions possibles”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut