Andrés Iniesta: “Ha faltat trobar els petits detalls en més ocasions”

Andrés Iniesta: “Ha faltat trobar els petits detalls en més ocasions”

El capità blaugrana ha pogut donar l’assistència del gol blaugrana, però el Barça no ha pogut emportar-se els tres punts davant l’Atlètic

El Barça tornava al Camp Nou després de refer-se de l’última derrota a l’Estadi amb dues golejades contra el Celtic (7-0) i el Leganés (1-5). El retorn, però, no ha pogut acabar amb victòria i és que tot i que s’ha fet “un partit molt complet“ al davant hi havia “un rival que sempre és complicat per la seva forma de jugar”, segons ha apuntat Andrés Iniesta un cop ha finalitzat el matx davant l’Atlètic de Madrid. El duel contra el conjunt de Simeone ha estat intens i la defensa de l’equip matalasser ha sabut resoldre la majoria d’accions ofensives dels blaugranes, a qui els “ha faltat trobar els petits detalls en més ocasions”.

Iniesta ha disputat els 90 minuts i ha donat l’assistència de l’únic gol blaugrana. El gol ha arribat al final de la primera part, però el davanter argentí Correa ha posat l’empat al marcador i el Barça no ha pogut aconseguir els tres punts. Iniesta s’ha mostrat decebut amb l’empat, ja que creu que s’han “fet mèrits per emportar-nos la victòria”, a banda de lamentar que “és una llàstima que s’escapin punts a casa”.

A continuació reproduïm la resta de declaracions dels jugadors del FC Barcelona:

Sergi Roberto

“L’Atlètic és un rival complicat, es tanquen molt al darrere. Ha estat una llàstima l’empat.”

“Quan el jugador més important marxa, t’afecta. Però tenim una plantilla àmplia i sempre aporten coses positives els que surten des de la banqueta”.

“Ara cal pensar en el partit del cap de setmana i donar el 100%”.

Luis Suárez

“Marxes amb la sensació agredolça que podríem haver aconseguit el triomf”.

“Els duels amb els defenses de l’atlètic sempre són complicats, s’han de viure de la millor manera”.

“Fa mal perdre a Messi perquè és una peça important. Però també fa mal empatar jugant de local. Estem a la jornada 5, això és molt llarg. Tot i això, hagués estat bo retallar distàncies amb el líder”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut