Andrés Iniesta: “Per a nosaltres era fonamental guanyar al Calderón”

Andrés Iniesta: “Per a nosaltres era fonamental guanyar al Calderón”

El capità blaugrana ha parlat de l’actualitat del Club en un acte publicitari, on també ha destacat que “contra el PSG serà difícil però tenim arguments per creure-hi”

Andrés Iniesta ha parlat per als mitjans de comunicació després del triomf davant l’Atlètic de Madrid al Vicente Calderón. El capità blaugrana, en un acte publicitari, ha assegurat que “per a nosaltres era fonamental guanyar al Calderón, on sabíem que seria un partit molt complicat per què ells sempre juguen al límit”. Iniesta, a més, ha destacat que “tot i que el Madrid té un lleuger avantatge, queda molta Lliga i tindrem opcions”.

El capità ha afegit també que: "Tots intentem sumar per aconseguir els objectius. Som un equip que necessitem jugar millor que el contrari per guanyar, però no crec que l'estil hagi canviat molt, al Barça sempre serà així”. Personalment em trobo bé, amb bones sensacions”, ha destacat Iniesta.

"Espero que Luis Enrique segueixi amb nosaltres i poder seguir guanyant títols plegats"

A més, el ‘8’ blaugrana ha parlat del canvi de sistema que va utilitzar Luis Enrique al Calderón: “jugar amb el 3-4-3 era una bona manera de competir contra l’Atlètic de Madrid. Són situacions que anem treballant als entrenaments al llarg de la temporada i així les podem executar en determinats partits quan ho cregui convenient l’entrenador”. Precisament sobre Luis Enrique ha afegit que: “estem al mil per mil amb ell. Espero que segueixi amb nosaltres i poder seguir guanyant títols plegats, com hem fet fins ara”.

Finalment el migcampista culer també ha parlat de l’eliminatòria de Lliga de Campions, assegurant que “contra el PSG sabem que és molt complicat, però tenim arguments suficients per posar-los en perill tot i el resultat”, ha conclòs.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut