Andrés Iniesta, el segon jugador del Barça amb més partits a la Lliga de Campions

Andrés Iniesta, el segon jugador del Barça amb més partits a la Lliga de Campions

El capità blaugrana va disputar el seu partit número 121 a la màxima competició europea davant el PSG al Parc dels Prínceps

Andrés Iniesta segueix sumant registres amb el FC Barcelona. El capità blaugrana va disputar el seu partit número 121 a la Lliga de Campions davant el PSG al Parc dels Prínceps. D’aquesta manera es converteix en el segon jugador de la història del Club amb més partits a la màxima competició continental. Iniesta que va superar a Puyol – 120 partits - només és superat per Xavi Hernández que en va disputar un total de 157.  El top 5 de jugadors blaugranes amb més partits a la Champions el segueix Messi en la quarta posició amb 112 duels jugats i el tanca Victor Valdés amb 110.

En aquests 121 partits, el ‘8’ del Barça ha marcat un total d’11 gols. Un d’ells de molt celebrat i que mai serà oblidat en la història del barcelonisme després de marcar l’empat a Stamford Bridge davant el Chelsea (1-1), en temps afegit, per donar l’accés als blaugranes per a la final de Roma. I és que aquell any el Barça aconseguiria el primer triplet de la història. A més, Iniesta pot lluir al seu palmarès particular la conquesta de quatre Lliga de Campions (2006, 2009, 2011 i 2015).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut