André Gomes:

André Gomes: "Sóc un jugador molt treballador"

El futbolista portuguès ha arribat a la ciutat comtal aquest vespre i, després de fotografiar-se al costat de l’escut blaugrana, ha realitzat proves mèdiques

André Gomes ja és a Barcelona. El nou jugador del FC Barcelona ha viscut les seves primeres hores a la seva nova ciutat aquest dimarts. Després d’aterrar a l’Aeroport del Prat aquesta tarda (més tard del previst per un retard en el seu vol), el portuguès ha estat a les instal·lacions del FC Barcelona, on ha realitzat la tradicional sessió fotogràfica davant l’escut blaugrana.

En declaracions a Barça TV, Gomes s’ha mostrat satisfet d’arribar a un gran club on vol “gaudir de bons moments, aprendre, jugar i ajudar de la millor manera”. El flamant campió de l’Eurocopa s’ha definit com “un jugador molt treballador” que desitja “guanyar tot el possible i tenir molts èxits a final de temporada”.

La seva primera jornada com a blaugrana ha continuat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per realitzar proves mèdiques. El jugador procedent del València tornarà al Camp Nou aquest dimecres al matí per protagonitzar la següent agenda:

- A les 11.30 hores: Presentació oficial a la Platea de la Primera Graderia del Camp Nou
- A les 12.30 hores: Sessió fotogràfica al terreny de joc del Miniestadi. Es permetrà l’accés del públic a les grades durant aquesta sessió fotogràfica, a partir de les 11.30 hores. Prèviament, els aficionats que vulguin assistir a l’acte hauran de recollir una entrada gratuïta a les taquilles del Club (de l’accés 15, del Gol Nord (costat accés 5) i a les taquilles del Miniestadi, aquell mateix matí, a partir de les 9.00 hores.
- A les 13.15 hores: Conferència de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Acompanyaran el jugador el vicepresident esportiu Jordi Mestre, el director d’esports professionals Albert Soler i el secretari tècnic Robert Fernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut