fcb.portal.reset.password

“Prometo treball, humilitat i sacrifici, tot per ajudar l’equip”. Així de contundent ha estat André Gomes en les seves primeres hores com a blaugrana. Amb 23 anys acabats d’estrenar, Gomes té moltes ganes de millorar i poder aportar tot el seu potencial al primer equip del FC Barcelona. El portuguès comença aquesta nova etapa complint un somni després de guanyar l’Eurocopa amb la seva selecció.

En aquesta entrevista exclusiva amb els mitjans del Club, André Gomes tracta diversos temes destacats i personals: des del que creu que pot aportar a l’equip de Luis Enrique fins a la importància de la seva família o els ídols de la seva infància.

Diu que fitxar pel FC Barcelona va ser una decisió personal, però André Gomes accepta que el seu pare ha tingut un paper important en la seva incorporació al club blaugrana: “L’he intentat deixar al marge, perquè no el volia tenir ansiós. Té els seus sentiments pel Club”. Molt familiar, reconeix que la figura dels seus pares ha estat cabdal per arribar a ser jugador de futbol professional: “M’ho van donar tot quan no tenien res”. 

Gomes el dia de la seva presentació | VICTOR SALGADO - FCB

Pel que fa als seus ídols, l’internacional portuguès tenia més d’una figura blaugrana com a referent. “M’agradava molt Ronaldo Nazario. El veia com un exemple, així com ara veig a Iniesta o fa uns anys Xavi, que són dos jugadors molt importants. Ara tinc la possibilitat de, com a mínim, poder gaudir d’un d’ells”, ha afirmat. Però André Gomes dóna més detalls. Ja el pots conèixer amb més profunditat en aquesta entrevista. Benvingut, André!

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();