André Gomes ja llueix la samarreta blaugrana

André Gomes ja llueix la samarreta blaugrana

El jugador portuguès ha vestit la seva nova equipació per primera vegada després de signar el contracte al costat de Josep Maria Bartomeu

André Gomes ja és jugador del FC Barcelona. En la seva segona jornada a Barcelona, el nou migcampista blaugrana s’ha sotmès a les darreres proves mèdiques, aquest matí a l’Hospital de Barcelona, abans de traslladar-se a les oficines del Club.

El jugador portuguès ha signat el seu contracte a dos quarts de dotze a les oficines del Camp Nou, al despatx del president Josep Maria Bartomeu. Posteriorment, Gomes s’ha dirigit cap a la Platea del Camp Nou, on ha expressat la seva felicitat per “potenciar al FC Barcelona”. “Espero gaudir i que guanyem molts títols plegats”, ha afegit.

El president del FC Barcelona també li ha volgut donar la benvinguda, i ha assenyalat que Gomes “ja és un crac en l’àmbit mundial” i que “ens ha agradat molt que accepti el repte de venir al Barça”.

Tot seguit, el lusità ha marxat al vestidor blaugrana, on s’ha enfundat la samarreta blaugrana. El nou fitxatge barcelonista, però, no ha pogut trepitjar la gespa del Camp Nou, que ara s’està substituint. Per aquest motiu, André Gomes s’ha presentat a l’afició, per primera vegada com a blaugrana, a la gespa del Miniestadi, on ha agraït la benvinguda de l’afició, a més d’afegir que “estic complint un somni”.

Al petit coliseu blaugrana ha tingut el primer contacte amb els culers que l’acompanyaven des de les graderies, que han donat la benvinguda al nou fitxatge del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut