Primer dia d'André Gomes i Umtiti amb el grup

Primer dia d'André Gomes i Umtiti amb el grup

El portuguès i el francès s’han sumat aquest dilluns al grup per completar la primera jornada d'entrenaments de la setmana del Gamper

Luis Enrique ja compta amb tota la plantilla al complet. Després de la incorporació progressiva dels jugadors internacionals, André Gomes i Samuel Umtiti han estat els últims a afegir-se a la dinàmica de l’equip. Ho han fet aquest dilluns, posant el punt final a les vacances. El francès, tot i així, ja es va entrenar a la Ciutat Esportiva aquest dissabte pel seu compte. Ara, juntament amb André Gomes, han conegut els seus nous companys i hi han tingut el primer contacte sobre la gespa del camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Una part de la plantilla ha fet una doble sessió aquest dilluns. A la tarda i al Camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper s'han exercitat els futbolistes incorporats a partir de l'1 d'agost: Ter Stegen, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Iniesta, Bravo, Mascherano, Digne, André Gomes i Umtiti.

El Barça arrenca d’aquesta manera la setmana del Trofeu Joan Gamper. L’últim partit de preparació, que suposarà també la presentació oficial davant de l’afició, serà l’últim test abans de l’inici de la competició oficial. I és que el diumenge vinent el Barça disputa l’anada de la Supercopa d’Espanya, al Ramón Sánchez Pizjuán, contra el Sevilla.

Els entrenaments seguiran durant tota la setmana a la Ciutat Esportiva. Tot el grup tornarà a la feina dimarts al matí per acabar de preparar la visita de la Sampdoria. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut