fcb.portal.reset.password

André Gomes, durant el partit del Celtic. | MIGUEL RUIZ-FCB

Que André Gomes era un jugador elegant, atrevit i que havia deixat petjada al València ja se sabia. El dia del partit amb el Celtic, la seva estrena a la Champions com a culer, també va quedar demostrat que el seu futbol encaixa amb l’estil del FC Barcelona. En el seu tercer partit com a blaugrana -el segon com a titular- va ser el futbolista amb més passades: de les 100 que va provar, un total de 96 van arribar a bon port.

El ‘21’ culer es va mostrar com un jugador fiabilíssim en la passada, un dels trets més característics de l’estil Barça. Va executar un futbol senzill, fluid, sense més riscos dels necessaris.

Jordi Alba, el millor aliat

Un dels fets més destacats del partit d’André Gomes van ser les tres posicions que va ocupar. Va situar-se com a interior esquerre durant el primer temps, com a dret amb l’entrada d’Iniesta per Rakitic i com a pivot defensiu quan Sergio va ser substituït. Tres posicions diferents en el seu tercer partit com a culer, senyal de la seva polivalència i fiabilitat.

Els seus millors aliats van ser Jordi Alba (li va cedir 16 pilotes al lateral i en va rebre 21 d’ell) i Sergio i Rafinha, els altres dos futbolistes que més li van passar la pilota (12 i 11, respectivament). A banda, va destacar també per la seva capacitat recuperadora, ja que va aconseguir el control de 5 pilotes del rival.

Mapa de calor d'André Gomes contra el Celtic.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();