Amb la vista posada a Balaídos

Amb la vista posada a Balaídos

Els jugadors disponibles del primer equip han tornat a la feina per preparar el duel contra el Celta d’aquest diumenge; Gumbau, Abeledo, Paik i Borja López del B també s’han exercitat

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest divendres després que Luis Enrique concedís el dijous lliure a la seva plantilla. I és que els blaugranes van aconseguir una valuosa victòria al Borussia Park (1-2) per posar-se líders del grup C a la Lliga de Campions. La competició, però, no dóna treva i els culers tindran una nova prova al sempre complicat estadi de Balaídos. Serà el tercer duel consecutiu fora de casa i l’últim d’una sèrie de partits exigents que ha hagut d’afrontar el Barça durant aquest mes de setembre, abans de la segona aturada de la Lliga pels compromisos internacionals.

El Barça disputarà aquest diumenge contra el Celta la setena jornada de Lliga (20.45 hores, Movistar Partidazo) amb l’objectiu de seguir tan amunt com sigui possible en la classificació i sumar tres punts de valor. Amb tot, Luis Enrique ha dirigit aquest divendres al matí una sessió d’entrenament que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. A la sessió també s’han exercitat els jugadors del Barça B Gumbau, Abeledo, Paik i Borja López. L’equip tornarà a exercitar-se aquest dissabte a les 11 hores i, posteriorment, el tècnic asturià compareixerà en roda de premsa. Diumenge al matí, l’expedició blaugrana viatjarà cap a Vigo per disputar al vespre el duel contra el Celta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut