Aleix Vidal continua amb la seva recuperació

Aleix Vidal continua amb la seva recuperació

El blaugrana va patir fa dos mesos contra l’Alabès una luxació al turmell dret

Han passat dos mesos des que Aleix Vidal es va lesionar. El de Puigpelat no s’atura i continua amb la recuperació d’una lesió amb temps de baixa aproximat de cinc mesos. Aquest divendres, de fet, ja ha començat a fer exercicis sobre l’espai de la Ciutat Esportiva amb sorra de platja, tot i que fa setmanes que el jugador mostra a través de les xarxes socials la seva feina al gimnàs.

Se’l va poder veure, a més, en el viatge que el FC Barcelona va fer a Torí, ja que Luis Enrique va voler comptar amb tots els seus homes en l’expedició –a excepció del recentment intervingut Rafinha.

Una lesió inoportuna

D’aquesta manera, Aleix Vidal continua treballant en la lesió que va patir el passat mes de febrer, quan va rebre un fort cop a cinc minuts per al final de l’Alabès-Barça (0-6) que el va obligar a abandonar el terreny de joc de Mendizorrotza en llitera. Posteriorment, el jugador va ser traslladat a l’hospital de Vitòria, on va passar la nit, abans de tornar a Barcelona al dia següent.

Una lesió que els Serveis Mèdics del Club van informar que l’apartaria dels terrenys de joc durant cinc mesos i que va arribar en un mal moment per al blaugrana. Perquè sumava sis participacions en nou partits, amb actuacions destacades i dos gols marcats: un contra el Las Palmas i un altre contra Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut