Albert Soler: “Ens agradaria presentar tota la plantilla el dia del Gamper”

Albert Soler: “Ens agradaria presentar tota la plantilla el dia del Gamper”

El director d’esports professionals, el vicepresident Jordi Mestre i el directiu Silvio Elías han visitat l’equip de Luis Enrique a Saint George’s Park

Alguns dels responsables de l’Àrea Esportiva del FC Barcelona han arribat aquest divendres a l’estada que el conjunt blaugrana està fent a les instal·lacions de St. George’s Park. El director d’esports professionals, Albert Soler; el vicepresident esportiu, Jordi Mestre, i el directiu responsable del Barça B, Silvio Elías, han visitat l’equip durant la segona sessió d’entrenament del dia –l’última de la setmana.

Albert Soler també ha respost les preguntes dels mitjans de comunicació presents, i ha assegurat que el Club segueix interessat a fitxar un davanter: “Estem buscant un perfil similar a les incorporacions que s’estan fent: jove, amb qualitat i capacitat d’adaptar-se a l’equip”. En aquest sentit, el director d’esports professionals ha desitjat que aquest fitxatge arribi abans del 10 d’agost: “Ens agradaria poder presentar la plantilla el dia del Gamper, ja que és el moment estel·lar en què l’aficionat vol conèixer tots els jugadors. A més, hi ha el Congrés Mundial de Penyes”. En tot cas, Soler ha advertit que “la finestra de mercat està oberta fins al dia 31 d’agost i hi ha temps”.

“Montoya té permís del Club per tornar a Barcelona”

L’expedició blaugrana passarà l’última nit a St. George’s Park abans de desplaçar-se a Dublín, on aquest dissabte es disputarà el primer amistós de la pretemporada 2016/17. Serà a l’Aviva Stadium i amb el Celtic de Glasgow com a rival. Serà l’estrena del nou Barça 2016/17, encara sense molts jugadors que s’incorporaran a partir de la setmana vinent. Martín Montoya no estarà present en aquest duel, ja que aquest dissabte al matí es desplaçarà a Barcelona. “Ja se sabia que Montoya no comptava per a aquesta temporada i té permís del Club per anar a Barcelona i, d’allà, cap a València per passar la revisió mèdica. A partir de llavors, podrà continuar la seva carrera esportiva fora del Club”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut