Així va tornar la màgia de Messi

L’argentí va reaparèixer després de 24 dies de baixa per lesió, es va retrobar amb el gol en només dos minuts i el vam seguir

Un dels molts al·licients del Barça-Deportivo d’aquest dissabte al Camp Nou era el possible retorn de Leo Messi als terrenys de joc. Després de 24 dies de baixa per la lesió que es va fer durant el partit contra l’Atlètic de Madrid, l’argentí rebia l’alta mèdica i començava el duel contra els gallecs a la banqueta. S’esperava el seu retorn, i el vam seguir des de tots els punts de vista. Només començar la segona part va començar a escalfar-se a la banda, i l’afició li va fer saber la seva estima. I quan al minut 55 substituïa Sergio Busquets –que també li va cedir el braçal de capità–, el Camp Nou va donar-li la benvinguda amb una gran ovació.

La màgia del ‘10’ tornava al Camp Nou, i només va necessitar 145 segons per retrobar-se amb el gol. És el temps que va passar entre el seu ingrés al terreny de joc i el 4-0, que va marcar després d’una assistència mil·limètrica de Neymar Jr. La connexió tornava a funcionar, i l’Estadi ho agraïa. A partir d’aquí, Messi va generar joc i ocasions que a punt van estar de significar més gols. Al minut 82, de fet, només la gran intervenció de Germán Lux va evitar que l’argentí repetís de cara a porteria. No et perdis aquest vídeo, en què veiem al detall com va ser la tornada de Messi a la gespa del Camp Nou.Després d’aquesta gran actuació, Leo Messi celebra aquest diumenge el 12è aniversari del seu debut oficial amb la samarreta del Barça. Va ser el 16 d’octubre del 2004, a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i en un derbi contra l’Espanyol. Aquell dia, amb 17 anys acabats de fer, l’argentí s’estrenava de manera oficial substituint Deco i començava una història sense final.