Així va ser l’última gira del FC Barcelona als Estats Units

Així va ser l’última gira del FC Barcelona als Estats Units

Els blaugranes viatjen aquest dimecres a Nova Jersey per iniciar la gira nord-americana tal com ho van fer el 2015, on es van enfrontar a Los Angeles Galaxy, al Manchester United i al Chelsea

El FC Barcelona visitarà de nou els Estats Units d’Amèrica. El conjunt blaugrana marxarà cap a Nova Jersey aquest dimecres per disputar per tercer any consecutiu la International Champions Cup (ICC), el segon a terres nord-americanes. L’últim cop que els culers van realitzar la pretemporada als Estats Units va ser a l’estiu del 2015, amb Luis Enrique a la banqueta per afrontar la que seria la seva segona temporada al Club. Aquesta serà la primera gira d'Ernesto Valverde com a tècnic blaugrana, que aquest dimarts al vespre ja va anunciar la llista completa dels jugadors que viatjaran per afrontar els tres partits contra la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid. 

Els blaugranes, en aquella edició de l’ICC, es van enfrontar a Los Angeles Galaxy a l’estadi Rose Bowl de Pasadena; després, al Manchester United al Levi’s Stadium de Santa Clara, i, finalment al Chelsea al FedExField de Washington DC. A més, també es van veure les cares amb la Fiorentina, però aquell duel, tot i formar part també de l’ICC, es va jugar en terres europees (Florència).

La de l’estiu del 2015, però, no és l’única visita blaugrana al país nord-americà. De fet, la pretemporada d’aquest 2017 serà la setena. I és que el FC Barcelona, amb Frank Rijkaard a la banqueta, ja va viatjar als Estats Units el 2003 i el 2006, i també amb Pep Guardiola, el 2008, el 2009 i el 2011. Reviu, al vídeo següent, com va ser la darrera visita blaugrana als Estats Units!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut