Així ha estat la prèvia del FC Barcelona-PSG

Així ha estat la prèvia del FC Barcelona-PSG

No et perdis tots els detalls previs de la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions entre els blaugranes i el conjunt parisenc

El FC Barcelona afronta aquest dimecres un dels reptes més importants de la seva història. I no és cap altra que aixecar un 4-0 en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Davant hi tindrà al PSG, un equip dur amb moltes estrelles a la seva plantilla. Tot i això, el Barça és conscient que té al suficient qualitat per assolir la remuntada. Així s’han mostrat Luis Suárez i Luis Enrique en les rodes de premsa prèvies. “Al món del futbol no hi ha res impossibles”, segon l’astre uruguaià, mentre que el tècnic asturià ha asseverat que “estem només a la meitat de l’eliminatòria i en 90 minuts poden passar infinitat de coses i espero que positives”.

El PSG, per la seva banda, ha arribat aquest dimarts a Barcelona i s’ha exercitat després al Camp Nou, escenari que vol ser protagonista d’una remuntada heroica. Abans, Unai Emery ha parlat en roda de premsa i ha explicat que “respectem molt al Barça” i ha reconegut que “l’objectiu serà jugar com a l’anada sense pensar en el resultat i per suposat, que hi ha pressió”. Després d’un dia intens amb els entrenaments de tots dos equips i les rodes de premsa prèvies, els dos equips ja descansen pensant en el partit d’aquest dimecres a l’Estadi. Repassa el més destacat de tota la prèvia amb aquest vídeo exclusiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut