Així ha estat el viatge a Alacant

Així ha estat el viatge a Alacant

L’expedició blaugrana ha sortit aquest migdia cap a terres valencianes per jugar el partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei contra l’Hèrcules

El FC Barcelona ja ha arribat a Alacant, on aquesta nit debutarà a la Copa del Rei 2016/17 (22h, BeIN Sports). I ho farà a l’Estadi José Rico Pérez, contra l’Hèrcules CF, en el partit corresponent a l’anada dels setzens de final de la competició del KO.

Com és habitual amb els partits que es juguen tard, l’expedició blaugrana ha sortit aquest migdia des de Barcelona, cap a les 12 hores, direcció l’aeroport d’Alacant. Després d’aproximadament una hora de vol, l’equip ha aterrat a terres valencianes, abans de desplaçar-se cap a l’hotel de concentració per descansar fins a l'hora de l'enfrontament.

Els membres de la Junta Directiva Javier Bordas i Xavier Vilajoana han encapçalat la comitiva oficial que ha acompanyat els 16 convocats per a l’Hércules - Barça i el cos tècnic del primer equip. També s’han desplaçat amb l’equip Albert Soler, director d’esports professionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut