Així és el Leicester campió de la Premier League

Així és el Leicester campió de la Premier League

El conjunt de Ranieri ha perdut Kanté aquest estiu, però manté altres peces clau, com Vardy, Mahrez, Schmeichel i Drinkwater

El Barça segueix la seva posada a punt i aquest dimecres, 3 d’agost, s’enfrontarà al Leicester City. Després de vèncer el Celtic de Glasgow dissabte, ara, en el que serà el segon partit de la pretemporada, els homes de Luis Enrique s’hauran de veure les cares amb l’equip dirigit per Claudio Ranieri i vigent campió de la Premier League.

Aquest duel serà el segon amistós entre el FC Barcelona i el Leicester City, equips que ja es van enfrontar la temporada 2003/04. En aquesta ocasió, els blaugranes tindran l’oportunitat d’enfrontar-se a un conjunt de jugadors que la temporada passada, contra tot pronòstic, van fer història a la Premier League.

L’experiència del tècnic italià, l’habilitat de Mahrez i els 24 gols de Vardy van ser les peces clau de l’èxit dels foxes, juntament amb la consistència de Kanté al mig del camp. No obstant això, ara el migcampista francès ha estat traspassat al Chelsea i, per tant, el Leicester afrontarà aquest amistós corresponent a la International Champions Cup amb una baixa sensible.

D’altra banda, però, Ranieri pot seguir comptant amb el porter Schmeichel i alguns altres homes importants, com Drinkwater, Okazaki, Vardy i Mahrez. També disposa de nous fitxatges, entre els quals destaquen el veloç Ahmed Musa i Luis Hernández, defensa que va militar a la Lliga espanyola amb l’Sporting de Gijón des del curs 2011/12.

Cal destacar que el palmarès del flamant campió de la Lliga anglesa estava intacte des que el 2000 van aconseguir la seva tercera Copa de la Lliga anglesa. Les altres dues es van aconseguir el 1964 i el 1997. A banda d’això, també van alçar-se amb una Charity Shield el 1971. Ara, gràcies a la seva gran temporada, podran disputar per primera vegada a la seva historia una fase de grups de la Lliga de Campions, i ho faran com a caps de sèrie.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut