Activitat intensa en la prèvia del Barça-Manchester City

Activitat intensa en la prèvia del Barça-Manchester City

El Barça ha completat l’últim entrenament abans del duel de Champions, i Gerard Piqué i Luis Enrique, al matí, i Pep Guardiola i Zabaleta, a la tarda, han comparegut en roda de premsa

Les instal·lacions del FC Barcelona han viscut aquest dimarts un dia intens en la prèvia del duel entre el Barça i el Manchester City. El matx, corresponent a la jornada 3 de la fase de grups de la Lliga de Campions, enfrontarà els conjunts de Luis Enrique i Pep Guardiola al Camp Nou, i el dia abans s’han celebrat els diversos actes previs. El dimarts ha començat amb el Barça completant l’últim entrenament previ al partit. Més tard, Gerard Piqué ha comparegut a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, i a continuació ho ha fet el tècnic, Luis Enrique. A la tarda, l’activitat s’ha traslladat al Camp Nou. A la sala de premsa Ricard Maxenchs, Pep Guardiola –en el seu segon retorn des que va deixar el Barça- i Pablo Zabaleta també han atès els mitjans informatius.

Luis Enrique ha dirigit l’últim entrenament previ al matx de Lliga de Campions al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Amb els jugadors disponibles del primer equip i el porter del filial Alberto Varo, els blaugranes han completat la sessió que ha servit per acabar de polir els últims detalls d’un partit clau per al grup C de la Champions.Un cop acabada la sessió, Gerard Piqué s’ha dirigit a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva. Allà, ha respost a les preguntes dels mitjans informatius. El central blaugrana ha declarat que se sent en “el millor moment” de la seva carrera futbolística, i ha definit el partit contra el Manchester City com un “repte” perquè “juguen molt semblant a nosaltres”.Després de Piqué, l’encarregat d’atendre uns mitjans que han omplert la sala de premsa ha estat el tècnic, Luis Enrique. L’asturià ha afirmat que el partit “és un estímul enorme”, i ha remarcat la importància que tindrà la possessió de la pilota davant del conjunt de Guardiola. Per al tècnic blaugrana, el partit “no decidirà res al grup”, tot i que ha reconegut que “és una bona oportunitat per distanciar-nos”.

Per últim, l’activitat de la prèvia s’ha traslladat al Camp Nou, on l’exblaugrana Pep Guardiola i l’argentí Pablo Zabaleta han comparegut a la sala de premsa Ricard Maxenchs. El tècnic de Santpedor ha elogiat el Barça de Luis Enrique i ha declarat: “Sempre que torno estic content. El Camp Nou ha estat casa meva des de petit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut