Acord amb l’Hamburg pel traspàs de Halilovic

Acord amb l’Hamburg pel traspàs de Halilovic

El FC Barcelona es reserva una opció de recompra durant les dues primeres temporades

El FC Barcelona i l’Hamburg SV han arribat a un acord pel traspàs del jugador Alen Halilovic per 5 milions d’euros.

El FC Barcelona es reserva un dret de recompra durant els dos primers anys de contracte del jugador per valor de 10 milions d’euros i un dret de tempteig mentre el jugador estigui vinculat a l'Hamburg SV davant d’un possible futur traspàs.

Barça B i Sporting de Gijón

Alen Halilovic va signar pel FC Barcelona el 26 de maig del 2014 per a cinc temporades. Procedent del Dinamo de Zagreb, el migcampista croat va arribar per reforçar el Barça B d’Eusebio Sacristán. El croat va disputar la temporada 2014/15 al filial blaugrana, a Segona Divisió, disputant 29 partits i marcant quatre gols amb la samarreta blaugrana.

El jove migcampista va ser un dels millors jugadors dels filial i va poder debutar amb el primer equip a la Copa del Rei, disputant 31 minuts contra l’Elx a la tornada dels vuitens de final (0-4).

Després de realitzar la gira americana de l’any 2015 amb l’equip de Luis Enrique, el FC Barcelona i l’Sporting de Gijón van arribar a un acord, el 21 d’agost, per a la cessió del jugador. A les ordres de l’exblaugrana Abelardo, Halilovic va disputar 36 partits a Primera Divisió, 24 dels quals de titular. El jugador croat va destacar per la seva capacitat de regat i combinació, a més d’actuar en moltes ocasions com a revulsiu en els partits del seu equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut