A punt per enfocar les semifinals

A punt per enfocar les semifinals

Els de Luis Enrique han realitzat l’última sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva per encarar la tornada dels quarts davant la Reial Societat

El Barça ja és a punt per afrontar la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei davant la Reial Societat aquest dijous al Camp Nou. El conjunt blaugrana parteix amb l’avantatge de l’anada (0-1) i vol certificar el seu bon moment de forma per tornar a ser a les semifinals de la competició del KO per desena vegada en 11 temporades.

El vigent campió té com a objectiu assolir el tercer títol consecutiu de Copa, un fet que no passa des del 1953, quan el Barça va ser l’últim equip en assolir aquesta fita. Però, primer, s’haurà de fer la feina i l’equip culer té entre cella i cella posar-hi els cinc sentits davant el conjunt basc per ser al bombo de semifinals d’aquest divendres.

D’aquesta manera, després de descansar dimarts el primer equip ha tornat a la feina aquest dimecres per acabar de preparar els últims detalls de cara al partit contra la Reial Societat. Luis Enrique ha dirigit una sessió d’entrenament amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Una sessió que ha comptat també amb els jugadors del Barça B Marlon, Mujica i Aleñá.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut