23 jugadors titulars en un inici de temporada amb rotacions

23 jugadors titulars en un inici de temporada amb rotacions

Fins ara, Jordi Masip és l’únic jugador de la plantilla actual que no ha estat titular en cap dels set partits oficials que ha disputat el Barça

El Barça està immers en un mes de setembre molt exigent. En 23 dies, el conjunt de Luis Enrique haurà disputat un total de set partits entre Lliga i Champions. Aquesta càrrega de partits provoca que els jugadors acumulin molts minuts a les cames, a més dels compromisos que cada jugador té amb les seves seleccions. És per això que el cos tècnic blaugrana ha de dosificar els jugadors d’un partit a l’altre. Així doncs, les rotacions prenen protagonisme i rellevància en la preparació dels partits d’una setmana a l’altra.

Una bona mostra d’això és la dada que ens deixa l’últim partit contra el Leganés. A Butarque, Rafinha va estrenar titularitat aquesta temporada –ho va fer amb un gran gol– i va completar la roda de titularitats a l’equip. I és que tots els jugadors de camp, a més dels porters Ter Stegen i Cillessen, han estat titulars, com a mínim, en un partit aquest curs. Així doncs, en els set partits oficials que han disputat els blaugranes, fins a 23 jugadors han format part d’un onze inicial. El porter Jordi Masip és l’únic que encara no ho ha fet. A més dels altres 21 que formen part de l'actual plantilla, també ho van fer en l’inici Bravo i Munir, abans de deixar l’equip per jugar al Manchester City i al València, respectivament. Sergi Samper, cedit al Granada, no va arribar a ser titular.

En aquest inici de curs és clau la gestió de les rotacions per mantenir el nivell físic de tot l’equip. Amb partits tan exigents com el del Leganés o el proper, amb la visita de l’Atlètic de Madrid, el descans i la càrrega de minuts és important. Fins ara, Leo Messi i Sergio Busquets són els jugadors que més titularitats acumulen, amb sis. El migcampista, però, va descansar en l’últim duel de Lliga a Leganés. Suárez, Piqué, Rakitic i Umtiti, amb cinc presències a l’onze inicial, són els següents de la llista, seguits de Denis, Mascherano, Jordi Alba i Sergi Roberto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut