13 jugadors blaugrana amb compromisos internacionals

13 jugadors blaugrana amb compromisos internacionals

Tal com succeeix quan les seleccions fan acte de presència, Luis Enrique perd el gruix de la plantilla a causa dels diversos compromisos per part dels seus homes

Fins a 13 jugadors abandonen per uns quants dies el vestidor blaugrana a causa dels compromisos d’aquests amb les seves seleccions. El primer a saltar sobre el terreny de joc serà Denis Suárez en l’important partit de la selecció espanyola sub-21 de cara a la seva participació a l’Europeu de Polònia 2017. El conjunt entrenat per Albert Celades es jugarà la seva classificació dimecres a San Marino (19.30 h) i el proper dilluns a Pontevedra davant Estònia (18.45 h). Piqué, Iniesta, Busquets, Sergi Roberto i Jordi Alba s’enfronten dijous amb Espanya a Itàlia (20.45 h) i diumenge a Albània (20.45 h). André Gomes jugarà amb Portugal divendres davant Andorra (20.45 h) i dilluns s’enfrontarà a domicili davant les illes Fèroe (20.45 h).

La França de Lucas Digne es veurà les cares amb Bulgària i l’Holanda de Cillessen jugarà contra Bielorússia el mateix divendres (20.45 h). Ambdues seleccions es veuran les cares dilluns a l’Amsterdam Arena (20.45 h). Per la seva part, Ter Stegen jugarà dissabte i dimarts davant la República Txeca (20.45 h) i Irlanda del Nord (20.45 h).

La matinada de dijous a divendres serà el torn dels jugadors sud-americans: Luis Suárez s’enfrontarà a Veneçuela amb l’Uruguai (01.00 h), Neymar Jr a Bolívia amb Brasil (02.45 h) i Mascherano al Perú amb l’Argentina (04.15 h). Dimarts 11 d’octubre, el primer a jugar tornarà a ser el davanter uruguaià (22.30 h) davant Colòmbia i la matinada de dimecres ho faran els dos futbolistes restants: Mascherano davant Paraguai (01.30 h) i Neymar Jr contra Veneçuela (2.30 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut