Màlaga CF- FC Barcelona: Desplaçament exigent per tancar una setmana frenètica

Màlaga CF- FC Barcelona: Desplaçament exigent per tancar una setmana frenètica

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els homes de Luis Enrique visiten La Rosaleda després d’una setmana intensa amb un total de tres partits en només sis dies i tot just abans de viatjar a Torí per enfrontar-se a la Juventus

La Lliga no s’atura. El frenètic mes d’abril no permet gairebé descans per als conjunts que continuen vius en totes les competicions, com és el cas del Barça de Luis Enrique, que afronta un total de 9 partits en només 28 dies. Els blaugranes visiten aquest dissabte La Rosaleda (20.45 hores, Movistar Partidazo) per enfrontar-se al Màlaga en el duel corresponent a la jornada 31 del campionat domèstic.

La visita barcelonista a la ciutat andalusa suposarà el tercer duel del FC Barcelona aquesta setmana, el tercer enfrontament en només sis dies. A més, cal recordar que els homes de Luis Enrique es veuran les cares dimarts a Torí contra la Juventus, en el matx d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

Un Màlaga necessitat de punts

El Màlaga, però, no posarà les coses fàcils en una Rosaleda necessitada de punts. Els homes de Míchel arriben al duel després de vèncer l’Sporting a El Molinón –on van trencar una mala ratxa d’un punt en sis partits–, però no guanyen a casa des del 20 de febrer. De fet, l’entrenador madrileny, que es va fer càrrec de l’equip malagueny fa tot just un mes, encara no ha puntuat al seu estadi.

L’exblaugrana Sandro Ramírez és el màxim anotador de l’equip amb 8 gols

Un conjunt blanc-i-blau que presenta com a principal amenaça ofensiva l’exblaugrana Sandro Ramírez, màxim golejador de l’equip amb 8 gols. A més, també hi destaquen jugadors com Camacho, Fornals, Rosales i Kameni, que precisament va ser protagonista en el partit de la primera volta, en què el Màlaga va arrencar un punt del Camp Nou (0-0).

El Barça, en ratxa

El conjunt culer, però, arriba al matx en un gran moment, amb 9 victòries en els darrers 10 partits de Lliga i després de guanyar amb contundència un rival tan exigent com el Sevilla dimecres al Camp Nou. Per a aquest partit, Luis Enrique no podrà comptar amb els lesionats Arda Turan, Aleix Vidal ni Rafinha, que estarà quatre mesos de baixa, ni amb els sancionats Piqué i Rakitic; entren Mathieu i Carbonell com a novetats respecte a la llista anterior. L’entrenador blaugrana no se’n refia, i ha destacat en roda de premsa: “Sempre hem tingut problemes quan juguem contra el Màlaga. A títol individual tenen molta qualitat i serà una bona prova per continuar amb possibilitats a la Lliga”. Sens dubte, serà una prova de foc per tancar una setmana electritzant. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut