Victòries i classificació per a Ivan Rakitic i Arda Turan

Victòries i classificació per a Ivan Rakitic i Arda Turan

Les seleccions de Croàcia i Turquia han segellat la seva presència a l’Eurocopa de França del 2016 amb dues victòries per la mínima

Dos jugadors més del FC Barcelona estaran a l’Eurocopa 2016 que es disputarà a França. Ivan Rakitic, amb Croàcia, i Arda Turan, amb Turquia, han aconseguit aquest dimarts el passi definitiu per a la cita de seleccions de l’any que ve. El combinat croat s’ha imposat a domicili per 0-1 a Malta, mentre que els turcs han superat Islàndia amb un gol en l’últim minut que els ha classificat com a millor tercer de tots els grups.

Ivan Rakitic ha estat titular en la victòria de Croàcia a Malta. El blaugrana, un dels referents del conjunt croat, ha estat substituït per Brozovic en el minut 77. Un solitari gol de Perisic en el minut 25 ha estat suficient per classificar Croàcia com a segon del grup H, per darrere d’Itàlia.

Arda Turan, per la seva banda, ha jugat els 90 minuts en l’heroica victòria de Turquia contra Islàndia. Un gol de Selcuk Inan en l’últim minut ha classificat l’equip de Turan, que, amb 18 punts, és el millor tercer de tots els grups de la fase de classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut