fcb.portal.reset.password

Thomas Vermaelen, durant l'entrenament a l'American University de Washington DC / MIGUEL RUIZ - FCB

“La temporada passada ja està fora del meu cap i físicament tinc bones sensacions. L’any passat va ser decebedor després de jugar només un partit a causa de la lesió, però ara ja l’he deixat enrere i només miro cap al futur”. Aquestes han estat algunes de les paraules més destacades del defensa del FC Barcelona Thomas Vermaelen, després de l’entrenament a l’American University de Washington DC

El belga ha confessat que tothom, des de l’any passat, l’ha ajudat molt, i que la temporada passada no va poder sentir-me part d’un equip guanyador. “Espero fer-ho aquest any, seria fantàstic”, ha dit un Vermaelen plenament conscient de la dificultat de repetir el triplet: “Ho intentarem, perquè la plantilla és gairebé la mateixa i tenim la qualitat per fer-ho. Però ara no hi podem pensar, ja ha passat, i el que toca és aprofitar l’oportunitat per tornar a fer-ho”.

“Estic molt content de poder tornar a jugar”

Vermaelen ha explicat que se sent “molt content d’estar en condicions de jugar”, perquè aquest era el seu objectiu principal. “En un club com el Barça hi ha tants bons jugadors a la plantilla que és difícil fer-se amb un lloc titular”, ha afirmat. I és que el belga ha reiterat que la temporada passada va ser la “pitjor” de la seva carrera: “Estava molt decebut, havia vingut a un club nou però no podia jugar per culpa d’una lesió. Va ser un any molt dur”.


FC Barcelona US Summer Tour: Declaracions de... by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();