Venudes totes les entrades per a l’amistós Liverpool-Barça de la International Champions Cup

Venudes totes les entrades per a l’amistós Liverpool-Barça de la International Champions Cup

Els tiquets per a l’amistós que es disputarà a Wembley es van esgotar en només una hora

El mític estadi de Wembley s’omplirà per veure el FC Barcelona. I és que s’han esgotat les entrades per assistir a l’amistós de pretemporada que disputarà el conjunt blaugrana contra el Liverpool de Jürgen Klopp el proper 6 d’agost (18.00 h). L’amistós entre aquests dos equips s’emmarca dins de la International Champions Cup, un dels trofeus estivals amb més prestigi.

És per això que l’estadi anglès presentarà un ple absolut, ja que s’ompliran les aproximadament 90.000 localitats disponibles. Les entrades de Wembley per al públic en general es van posar a la venda divendres passat i es van esgotar en només una hora.

A més, els altres partits d’aquesta competició estiuenca que disputarà el Barça també estan tenint una expectació elevada. Per a l’enfrontament davant del Celtic FC de Glasgow, que es disputarà a l’Aviva Stadium de Dublín el 30 de juliol, ja s’han venut dues terceres parts d’un aforament de 51.700 espectadors. Per al matx contra el Leicester City del dia 3 d’agost a Estocolm, la venda d’entrades també va a bon ritme. Ja s’han venut la meitat de les entrades del Friends Arena, amb capacitat per a 50.000 espectadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut