Un nou rècord assolit: 35 partits imbatuts

Un nou rècord assolit: 35 partits imbatuts

El Barça de Luis Enrique continua fent passos per a la història. El darrer, acumular 35 partits invicte, una fita mai vista al futbol estatal

A Vallecas, el Barça de Luis Enrique ha establert un nou rècord: el de més partits imbatut al futbol estatal. La xifra màxima fins ara era de 34, que va assolir el Reial Madrid de Leo Beenhakker de la temporada 88/89. Després de 27 anys sense que ningú no superés aquesta fita, ha estat el Barça de Luis Enrique el conjunt que ho ha fet, i l’ha deixat, de moment, en 35 partits, repartits entre la Lliga, la Copa del Rei, la Lliga de Campions i el Mundial de Clubs. Una xifra que podria seguir augmentat les properes setmanes.

Rècords europeus: Anglaterra i Itàlia

Les properes setmanes els blaugranes poden tenir a l’abast els dos grans rècords establerts a les grans lligues europees. El primer seria el que va deixar el Nottingham Forest, que durant el mes de desembre del 1978 va tancar una ratxa de 40 partits sense conèixer la derrota entre la lliga, la Copa d’Europa, la Copa de la Lliga i la Charity Shield.

Però la xifra d’imbatibilitat més alta aconseguida fins ara a les grans lligues ha estat l’assolida per la Juventus entre els mesos de maig del 2011 i el del 2012. La vecchia signora va estar 43 partits sense perdre entre la lliga i copa italiana. Els 43 enfrontaments, però, es van dividir en 26 victòries i 17 empats, mentre que el Barça actual ja ha arribat als 29 triomfs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut