Últims compromisos dels internacionals blaugrana

Últims compromisos dels internacionals blaugrana

Els jugadors internacionals del Barça disputaran els darrers partits amb les seves seleccions, alguns d’ells classificatoris per al Mundial 2018 de Rússia

Fins a deu jugadors blaugrana concentrats amb les seves seleccions disputaran l’últim partit amb les seves seleccions abans de tornar a Barcelona per preparar el Clàssic. Els europeus Marc-André Ter Stegen (Alemanya), Jérémy Mathieu (França), Thomas Vermaelen (Bèlgica) i Arda Turan (Turquia) poden disputar aquest dimarts a la nit el darrer amistós amb els seus respectius països.

L’Alemanya de Ter Stegen s’enfrontarà a Itàlia en partit amistós a Munic (20.45 hores), mentre que Mathieu amb França rebrà a Rússia a París a partir de les 21.00 hores. Per la seva banda, la Bèlgica de Vermaelen rebrà Portugal (20.45 hores) i Arda Turan amb Turquia viatjarà fins a Viena per jugar contra Àustria (20.30 hores).

El camí cap al Mundial 2018

Els argentins Leo Messi i Javier Mascherano s’enfrontaran a Bolívia a Buenos Aires en un matx en què l’equip dirigit per Tata Martino buscarà una nova victòria després de superar Xile 1-2 en la darrera jornada (01.30 hores*). Alhora, Mascherano podria tornar a l’onze després de complir un partit de sanció davant el quadre xilè.

Pel que fa a Dani Alves, el lateral brasiler podria tornar a jugar en el Paraguai-Brasil (01.45 hores*) després de disputar els 90 minuts en l’exigent partit davant Uruguai i que va finalitzar 2-2.  Finalment, l’Uruguai de Luis Suárez, segona de grup, disputarà a l’estadi Centenario de Montevideo el partit davant Perú (01.00 hores*).

*Hora de Barcelona (GMT+1 hora)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut