Tres blaugranes lluiten per les semifinals de la Copa Amèrica Centenari

Messi, Mascherano i Claudio Bravo jugaran aquesta matinada, amb l’Argentina i Xile, respectivament, els seus partits dels quarts de la competició

La Copa Amèrica Centenari arriba al tram final i els blaugranes que la juguen volen seguir el seu camí cap al títol. Aquesta matinada els dos primers que ho intentaran seran Leo Messi i Javier Mascherano, que, amb l’Argentina, s’enfrontaran a una inesperada Veneçuela en aquests quarts de final de la Copa Amèrica (1 h, horari de Barcelona). Aquest enfrontament podria ser el primer en què Messi jugui com a titular. Recuperat totalment de les seves molèsties, el crac blaugrana ja ha fet tres gols en només 72 minuts. Mascherano, que també s’ha presentat com a peça clau del combinat de Martino, ha disputat els 90 minuts dels dos primers enfrontaments i ha descansat en el tercer, amb l’albiceleste ja classificada com a primera de grup.

Pel que fa al capità de la vigent campiona del món, Claudio Bravo, també buscarà el pas a semifinals, en aquest cas davant Mèxic (4 h, hora de Barcelona). El porter del Barça i de la selecció xilena, amb cinc gols en els tres enfrontaments de la fase de grups, ha quedat segon del grup D, just per sota de l’Argentina, ja que Xile va perdre el duel directe per 2 a 1.