Thierry Henry: “No es pot explicar el que està fent Messi”

“Abans un jugador quan feia 23-25 gols en una temporada dèiem que era un davanter increïble, i Messi ho fa en tres mesos”, reconeix l’exjugador blaugrana en una entrevista exclusiva a Barça TV i al web del Club

L’exjugador del FC Barcelona Thierry Henry mai ha amagat la seva passió pel Barça. I és que el davanter francès ha format part dels millors anys de la història del Club, sobretot la temporada 2008/09, en la qual va conquerir els sis títols en un any. Henry va compartir una tripleta atacant amb Samuel Eto’o i Leo Messi durant tres temporades en les quals va formar part d’un dels millors anys de la història del Club. Ara, tot i la distància, Henry segueix les evolucions del Barça i veurà com a partir del mes de febrer s’enfrontarà al seu exequip -l’Arsenal- als vuitens de final de la Lliga de Campions.

Per aquest motiu, Henry ha concedit una entrevista exclusiva a Barça TV i al lloc web del Club en què es rendeix a la qualitat de Leo Messi: “No es pot explicar el que està fent”. ”L’únic que podem fer és gaudir-lo, perquè no és normal el que fa”, afegeix. L’exdavanter francès ha explicat que el ritme golejador del crac argentí els últims anys és espectacular: “Abans un jugador quan feia 23-25 gols dèiem que era un davanter increïble. Messi ho fa en tres mesos”.

 

Si Messi no guanya la Pilota d’Or em semblarà una bogeria

Thierry Henry

En aquest sentit, Henry ha revelat què feia l’equip quan va coincidir amb Messi en la seva etapa i el partit es complicava: “Teníem jugadors increïbles en aquell equip, i quan hi havia moments en què no sabies què fer sempre buscaves Messi”. Per aquest motiu i per tot el rendiment que ha donat el ‘10’ del Barça al 2015, Henry el veu favorit per conquerir la cinquena Pilota d’Or: “Si Messi no guanya la Pilota d’Or em semblarà una bogeria. Ho mereix perquè han guanyat un altre triplet”. I ha afegit: “El que no entenc és per què Suárez no hi és”.

Finalment, Henry també ha reconegut quin és el seu màxim favorit per conquerir la Champions aquest any a Milà: “A un partit el Bayern pot guanyar, i també hem d'anar amb compte amb el PSG. Mai se sap què pot passar, però l’equip que veig que pot tornar a guanyar la Champions és el Barça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut