Territori Messi: dos hat-tricks en els darrers dos partits a Riazor

Territori Messi: dos hat-tricks en els darrers dos partits a Riazor

L’argentí ha marcat quinze gols contra el Deportivo, nou dels quals a la Corunya, tots ells en els darrers quatre partits

El FC Barcelona visitarà Riazor aquest proper dimecres per enfrontar-se al Deportivo de la Corunya (20 hores, Canal + Liga) en el partit de la jornada 34 de la Lliga. Després d’uns darrers anys en què els corunyesos alternaven descensos a Segona Divisió i recuperaven la màxima categoria, els blanc-i-blaus han tornat a consolidar-se com a equip de la Lliga BBVA. Ara, el FC Barcelona afrontarà el duel contra els de Víctor Sánchez del Amo amb l’objectiu de continuar consolidant-se al capdavant de la classificació. Per fer-ho podran comptar amb Leo Messi, que, contra el València al Camp Nou, va marcar el seu gol número 450 amb el Barça. El davanter argentí podrà augmentar els seus registres a Riazor, amb un conjunt gallec contra el qual juga molt bé. Això diuen, com a mínim, els seus números en les seves darreres participacions.

No cal mirar gaire enrere, perquè en les dues últimes visites al feu blanc-i-blau l’argentí va fer dos hat-tricks: el primer, en la victòria per 4-5, la temporada 2012/13, i el segon, la temporada passada, en el triomf per 0-4.

Riazor talismà

Una altra dada molt significativa és que Leo Messi mai ha perdut contra el Deportivo sempre que s’hi ha enfrontat. Ha participat en 12 partits, comptant el d’aquesta temporada (2-2 en Lliga, al Camp Nou), dels quals n’ha guanyat 9 i n’ha empatat 3.

En total, l’argentí ha aconseguit marcar 15 gols contra el Deportivo, nou dels quals han estat a Riazor, l’estadi més golejat per Messi a la Lliga. La faceta golejadora del davanter blaugrana és especialment destacada, perquè els nou gols contra els corunyesos a domicili els ha fet en els darrers quatre enfrontaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut