fcb.portal.reset.password

Luis Suárez, a l'Stubhub Center / MIGUEL UIZ-FCB

Des dels Estats Units, on el Barça està portant a terme la gira de pretemporada, Luis Suárez ha explicat davant dels mitjans les seves expectatives de cara a la nova campanya. El davanter ha valorat la primera volta de la Lliga amb desplaçaments complicats: “Per obtenir-la sempre és difícil i sempre has de ser fort amb tots els rivals. L’inici no és un handicap, sinó una motivació de no relaxar-te en els primers partits, que a l’any anterior no ens van anar de la manera que volíem”.

Des del principi

Això sí, el ‘9’ blaugrana encara tenia en ment el gloriós tram final del curs passat. “Tot i que en un gran club com el Barça somies, no t’imagines arribar així a final de temporada i guanyar-ho tot”, reconeixia. Alhora, admetia que li quedava una espina del seu primer exercici com a culer: “Els primers partits, estar faltat de ritme. Per això hi són les pretemporades, per treballar i mirar d’aportar des del principi”.

És per això que Luis Suárez es mostrava convençut: “Aquest any, començant al mateix ritme que els meus companys, serà diferent. Vull fer un altre gran any com a grup”. Dels primers dies de preparació, entre Barcelona i Los Angeles, manifestava: “Hi ha molts joves, gent que segueix, és un grup bonic”.


FC Barcelona Summer Tour: Luis Suárez [ESP] por fcbarcelona
Tornar a dalt