Sporting de Gijón – FC Barcelona: Una visita especial per posar-se al dia

Sporting de Gijón – FC Barcelona: Una visita especial per posar-se al dia

(18.30 h, Canal+ Liga) Els blaugranes disputaran a El Molinón el partit ajornat pel Mundial de Clubs per intentar ampliar l’avantatge al capdavant de la Lliga

Després de dos mesos, el FC Barcelona es posarà al dia a la Lliga. I és que l’equip de Luis Enrique disputarà aquest dimecres (18.30 hores, Canal+ Liga) el partit de la jornada 16 que va ser ajornat en el seu moment per la disputa del Mundial de Clubs. Els blaugranes es desplacen a Gijón per enfrontar-se amb l’Sporting en un matx que, en cas de victòria, ampliaria l’avantatge culer al capdavant de la classificació. El Barça té ara mateix tres punts de marge respecte del segon classificat, l’Atlètic de Madrid, i la distància passaria a ser de sis punts.

La visita a El Molinón serà especial per a Luis Enrique. El tècnic blaugrana va créixer a l’Sporting i sempre s’ha confessat sportinguista i asturià de soca-rel. “Tornar a El Molinón és sempre especial, però vull guanyar”, va deixar clar Luis Enrique a la roda de premsa prèvia. Aquest partit serà també el retrobament de dos amics. El tècnic blaugrana coincidirà per primera vegada a les banquetes amb ‘Pitu’ Abelardo, tècnic de l’Sporting i també exjugador del Barça (1994-2002). L’amistat que els uneix des que tots dos tenien 7 anys, però, quedarà aparcada durant el partit amb els 3 punts en joc.

El d’aquest dimecres serà el segon dels tres partits que el Barça jugarà en un espai de només set dies. Després de la brillant golejada contra el Celta (6-1), els culers jugaran a Gijón i dissabte, només tres dies després, disputaran un altre partit a Las Palmas abans d’afrontar l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. És per això que Luis Enrique ha donat descans a alguns jugadors a la convocatòria. A Gijón no viatgen Jordi Alba, Sergi Roberto, Douglas, Sandro i Masip per decisió tècnica, a banda del lesionat Rafinha.

L’Sporting, per la seva banda, rebrà el Barça amb la necessitat de sumar per allunyar-se de les posicions de descens. Els d’Abelardo Fernández han aconseguit 8 dels últims 12 punts possibles, i sumen 23 punts amb què ocupen la 16a posició. Al conjunt asturià hi juga Alen Halilovic, cedit pel Barça fins a final de temporada i per a qui “serà un partit molt bonic”, a més de Carmona i Sanabria, també amb passat al filial blaugrana. Cap dels dos, però, estaran disponibles per molèsties. Són algunes de les baixes que tindrà Abelardo, a més de Bernardo i Ndi, totes per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut