Sis blaugranes seleccionats per jugar la Copa Amèrica

Sis blaugranes seleccionats per jugar la Copa Amèrica

Messi, Mascherano, Suárez, Bravo, Alves i Rafinha seran a la Copa Amèrica, que es disputa entre el 3 i el 26 de juny als Estats Units

Tot i disputar-se la temporada passada amb triomf de la selecció de Xile, aquest any es torna a jugar la Copa Amèrica. El 2016 es commemoren 100 anys de la creació del torneig, que es va començar a jugar l’any 1916 amb victòria de l’Uruguai.

La Copa America Centenario es disputarà als Estats Units, i hi participaran equips tant de la CONMEBOL com de la CONCACAF. El quadre final estarà format per setze equips en comptes dels dotze habituals, amb les deu seleccions d’Amèrica del Sud i sis de l’Amèrica Central, incloent-hi el combinat d’Haití, que hi participarà per primera vegada.

D’aquesta manera, fins a sis jugadors del FC Barcelona disputaran a l’estiu aquesta competició. I és que aquest divendres el seleccionador argentí, Gerardo Martino, va fer pública la convocatòria de l’albiceleste per a la Copa Amèrica, que inclou la presència de Leo Messi i Javier Mascherano. Així doncs, els dos jugadors argentins del planter blaugrana se sumen a les convocatòries ja conegudes de Luis Suárez amb la selecció de l’Uruguai, de Claudio Bravo amb Xile i de Dani Alves i Rafinha Alcántara amb la selecció del Brasil.

Cal recordar que Neymar Jr no disputarà la competició a causa de l’acord entre el FC Barcelona i la Confederació Brasilera de Futbol, que van resoldre que l’astre brasiler estarà convocat per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del mes d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut