Sevilla FC – FC Barcelona: A l’assalt del liderat

Sevilla FC – FC Barcelona: A l’assalt del liderat

(16 hores, Canal+Liga) Els culers busquen una victòria al Sánchez Pizjuán que els situaria provisionalment al capdavant de la classificació

Sense excuses. El Barça afronta una de les visites més complicades de la Lliga, amb moltes baixes per lesió a la plantilla i després d’una marató de partits –set en 21 dies– que ja acaba. Davant del Sevilla, i al Sánchez Pizjuán, els blaugranes s’hauran de sobreposar a totes aquestes circumstàncies per sumar els tres punts i intentar assolir el liderat abans de l’aturada per compromisos de seleccions. Per fer-ho, el Barça haurà de guanyar i esperar que no ho faci el Vila-real en el seu duel a domicili contra el Llevant.

Com en les últimes setmanes, el Barça arrossega una llarga llista de lesionats. A les baixes de Rafinha –de llarga durada–, Vermaelen, Adriano i Messi s’hi va sumar dimarts la d’Andrés Iniesta, que estarà fora de l’equip durant unes setmanes per una lesió al bíceps femoral de la cama dreta. La bona notícia per a Luis Enrique, sens dubte, és l’alta mèdica de Claudio Bravo. El tècnic, però, ha hagut de recórrer al filial, i ha citat Gumbau i Cámara per completar la llista de convocats per al partit al Sánchez Pizjuán.

Al bàndol sevillista, però, la situació no és gaire millor. El tècnic Unai Emery també té moltes baixes per lesió, tot i que recuperarà Vitolo i Llorente per rebre el Barça. En canvi, el Sevilla no podrà comptar amb Beto, Banega, Carriço, Escudero, Kakuta, Nico Pareja i Rami, tots ells per lesió.

Amb aquestes circumstàncies, Barça i Sevilla reeditaran un duel que ja es va viure fa unes setmanes, però ben lluny de Sevilla i Barcelona. Va ser a Tbilissi i amb la Supercopa d’Europa en joc. En aquella ocasió els blaugranes es van endur el títol després d’un partit apassionant que es va decidir a la pròrroga.

Els últims precedents juguen a favor del Barça, ja que no perd al Sánchez Pizjuán, en partit de Lliga, des de fa vuit temporades. A més, els andalusos no estan fent un bon inici de Lliga: han guanyat un partit, n’han empatat dos i n’han perdut tres. Amb tot això, el Barça buscarà sobreposar-se a les baixes i aconseguir una victòria que el situï provisionalment al capdavant de la taula.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut