fcb.portal.reset.password

Sergio Busquets, amb els nens presents a l'acte d'inauguració del 'Cruyff Court' de Badia del Vallès / GERMÁN PARGA - FCB

Badia del Vallès és casa seva i sempre aprofita qualsevol oportunitat per ajudar-la a créixer. L’últim gran acte, la inauguració d’un ‘Cruyff Court’ que porta el seu nom. Així doncs, Sergio Busquets Burgos, el noi de Badia, és el millor padrí que podria tenir aquest nou projecte social, engegat per la Fundació Cruyff, l’Obra Social ‘La Caixa’ i la Fundació del FC Barcelona, que pretén promoure l’esport i els seus valors entre els nens de la localitat vallesana. “Sento que a Badia em tenen molt d’afecte, però és mutu perquè sempre he estat orgullós de ser d’aquí”, comenta.

Potser per això Sergio no va dubtar ni un moment a acceptar l’acord que li va proposar el Johan Cruyff: “És un orgull, perquè ja sabem el que va ser el Johan, tant en l’àmbit esportiu com en el social. Ell em va explicar el projecte i, ràpidament, vam arribar a un acord, perquè és una oportunitat única tant per a Badia del Vallès com per als seus nens”. Unes declaracions fetes a Barça TV i als mitjans oficials del Club, que van aprofitar la inauguració del ‘Cruyff Court Sergio Busquets’ per entrevistar el migcampista català i parlar de la seva vessant més personal. Sé on sóc i el que represento, i per això ho he de fer de la millor manera possible

Sergio, que ara té 27 anys però no fa tants que també era un nen d’aquesta localitat, parla del valor d’aquesta iniciativa, perquè “amb l’esport et fas com a persona”. “En el meu cas, vaig tenir la sort de passar la infància enganxat a una pilota. I això ha estat molt útil i molt important per a mi, perquè hi ha valors que els he pogut unir amb la vida social”, comenta. “Sé on sóc i el que represento, i per això ho he de fer de la millor manera possible”, sentencia.

“Sempre vull el millor per al Barça”

A més, Sergio va fer un repàs de la temporada del Barça, que ha acabat amb el doblet de Lliga i Copa: “Ha estat una temporada molt bona, perquè, tot i no poder incorporar ningú fins al nou any, l’equip va tenir una ratxa de resultats molt bona. Sí que és cert que vam tenir una petita crisi de partits que ens va costar la Champions, però després l’equip es va refer per assolir dos títols en una gran temporada, tant a nivell esportiu com personal”.

Perquè ha estat un curs en què el Sergio ha estrenat paternitat, amb el naixement de l’Enzo, el seu primer fill. Ell, que “ja vivia una vida molt tranquil·la”, considera que “sí que és cert que ara tot és diferent”, però reconeix: “És el millor que m’ha passat a la vida i ara és la meva prioritat”. “Espero que tot continuï igual de bé”, afirma.

Sense saber què passarà en el futur, el que està clar és que Sergio renovarà el seu contracte amb el Barça fins al final de la temporada 2022/23, en funció dels partits disputats: “No sé com imaginar-me amb 33 anys, però tant de bo sigui molt millor jugador, més complet, i que físicament em trobi en bones condicions. Vull ser important i, quan no pugui més, estaré encantat de fer un pas al costat. Sempre vull el millor per al Barça”.


Sergio Busquets: “Vaig passar la infància... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();