fcb.portal.reset.password

Sergi Roberto va ser premiar a Reus com a millor esportista local de la temporada / Xavi Jurio

El jugador del FC Barcelona Sergi Roberto va rebre aquest dijous la distinció de la seva ciutat natal, Reus, com a millor esportista local de la temporada. El futbolista, de 23 anys, va ser guardonat a la gala dels Premis Esport i Ciutat 2015 que es va celebrar al Pavelló Olímpic de Reus. El blaugrana va recollir el premi en companyia d’una vintena de guardonats més, entre clubs, dirigents i esportistes, de mans de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer.

Sergi Roberto va rebre el premi després de guanyar el Triplet la passada temporada amb el Barça. El migcampista, que en aquest inici de curs està tenint un protagonisme creixent a l’equip, va agrair el suport rebut des de sempre per part de la seva ciutat: “El premi és per als qui ens van donar suport quan començàvem”.

En clau esportiva, a més de recordar el seu gran moment de forma, el blaugrana va repassar el moment que viu l’equip, en plena aturada per partits de seleccions. “Estem tenint moltes lesions importants i això afecta l’equip, però ara hem d’estar més units que mai i entre tots ens en sortirem”, va assegurar Sergi Roberto després de ser distingit per la ciutat de Reus.

Tornar a dalt