fcb.portal.reset.password

Sergi Roberto en una acció del partit d'avui / MIGUEL RUIZ - FCB

Sergi Roberto està de dolç. El de Reus, que tornava a jugar després de superar unes molèsties al pubis, ha estat un dels protagonistes del partit contra el Getafe al donar dues assistències. En la primera ha deixat sol a Luis Suárez després d'un espectacular cop de taló i, en la segona, ha habilitat a Neymar amb un bon centre al segon pal. "El cop de taló no l'he pensat, en aquest moment es decideix en mil·lèsimes de segon i era l'única solució que veia. L'important és que ha servit per ajudar l'equip ", ha explicat Sergi Roberto en zona mixta.

A més, Sergi Roberto ha explicat que ha deixat enrere les molèsties que arrossegava al pubis: "Després d'una lesió és important agafar ritme de competició. M'he sentit molt bé físicament, sense cap molèstia ". Finalment, el migcampista de Reus s'ha felicitat per la victòria i el joc de l'equip: "L'equip ha estat molt bé, hem tingut el control en camp contrari. Hem tingut molt bona actitud i hem sortit molt bé a la segona part. Hem de seguir així i pensar en el pròxim partit ".

Luis Suárez

També ha parlat en zona mixta el davanter del FC Barcelona, avui també golejador, Luis Suárez. L'uruguaià ha fet les següents declaracions destacades:

"Ha estat un partit molt intel·ligent, hem tingut la pilota i hem buscat bé els espais. El Getafe concedeix pocs espais, però hem buscat solucions i hem arribat al gol".

"Un sempre ha de confiar en el company, la deixada de Sergi Roberto és mig gol. És mèrit de tot l'equip confiar en els companys".

"Som conscients que Busquets és una peça fonamental a l'hora de la sortida de pilota i fixar marques, és molt intel·ligent. Durant tota la setmana vam plantejar aquest partit, i ha sortit tal com volíem".

"Cada un sap quina és la seva funció al camp. Jo no em posaré a driblar tres o quatre jugadors, ja que aquestes són les característiques de Neymar. Un tracta d'adaptar al que li demana l'entrenador ".

"Tothom se'n recorda de Messi perquè és el millor del món, tots l'estranyem".


Sergi Roberto: “Hem dominat tot el partit” by fcbarcelona
Tornar a dalt